My Little Pony Beats and Treats Magical Classroom

Meer Views

My Little Pony Beats and Treats Magical Classroom

Normale prijs: € 36,99

Special Price € 34,99

Beschikbaarheid: In voorraad

My Little Pony Beats and Treats Magical Classroom
Pinkie Pie geeft les op de School of Friendship en ze leert haar leerlingen graag wat zij het beste kan! Met de 2-in-1 My Little Pony Pinkie Pie Beats and Treats Magical Classroom geef je de leukste lessen samen met Pinkie Pie.
Omschrijving

Details

My Little Pony Beats and Treats Magical Classroom Pinkie Pie geeft les op de School of Friendship en ze leert haar leerlingen graag wat zij het beste kan! Met de 2-in-1 My Little Pony Pinkie Pie Beats and Treats Magical Classroom geef je de leukste lessen samen met Pinkie Pie. Geef bakles en maak samen de lekkerste gebakjes in de keuken. Zet het taartaccessoire in de oven en wacht samen tot de heerlijke lekkernij klaar is. Ping! De timer gaat af en de taart is klaar! Draai de set om voor muziekles. Geef de gitaar aan Pinkie Pie en zet haar op het podium voor een gitaarsolo of zet het keyboard op het podium voor leuke deuntjes. Druk op de knop op de microfoon om haar te horen zingen. Zet een andere ponyfiguur (apart verkrijgbaar) op het podium om te doen alsof ze samen jammen. Als je op de knop drukt en een instrument op het podium zet, hoor je ze samen zingen en muziek maken.
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Details My Little Pony Beats and Treats Magical Classroom Pinkie Pie geeft les op de School of Friendship en ze leert haar leerlingen graag wat zij het beste kan! Met de 2-in-1 My Little Pony Pinkie Pie Beats and Treats Magical Classroom geef je de leukste lessen samen met Pinkie Pie. Geef bakles en maak samen de lekkerste gebakjes in de keuken. Zet het taartaccessoire in de oven en wacht samen tot de heerlijke lekkernij klaar is. Ping! De timer gaat af en de taart is klaar! Draai de set om voor muziekles. Geef de gitaar aan Pinkie Pie en zet haar op het podium voor een gitaarsolo of zet het keyboard op het podium voor leuke deuntjes. Druk op de knop op de microfoon om haar te horen zingen. Zet een andere ponyfiguur (apart verkrijgbaar) op het podium om te doen alsof ze samen jammen. Als je op de knop drukt en een instrument op het podium zet, hoor je ze samen zingen en muziek maken.
Artikelnummer 01-575-1929
Manufacturer My Little Pony