Subcategories:

Vtech

Vtech

Educatief verantwoord.

Al ons speelgoed wordt ontwikkeld in samenwerking met panels van kinderen, ouders, pedagogen en speelgoedspecialisten. Elk produkt bevat geavanceerde technieken en een uitgebreide kind- en leeftijdgerichte inhoud om het leren spannend te maken. Zo worden kinderen uit alle leeftijdsgroepen gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen.

Verrassend veel speelplezier.

Kinderen leren, groeien en ontwikkelen zich voortdurend. Daarom is de inhoud en het ontwerp van onze producten aangepast aan de verschillende ontwikkelingsfases. Knipperende lichtjes, vrolijke kleuren, melodietjes en geluidseffecten, trekken de aandacht van het kind en zorgen voor eindeloos speel- en leerplezier. De leercomputers zijn uitgerust met moderne computer toepassingen en vele technische snufjes. Bovendien hebben de meeste activiteiten verschillende niveaus, zodat het spelen jarenlang een uitdaging blijft.

Gegarandeerde kwaliteit.

Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige en veilige materialen en hebben 2 jaar garantie. Mocht u toch problemen of vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 50

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 50

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5